Cafes Pont

PROEFZENDING.

Caffe PontSpecial Espresso bonen.
100% Arabica van 6 plantages.
Proefpakket Koffie:
Eenmalig voor nieuwe klant.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is download-1.png

BESTEL 1KG. €26,50
BESTEL 2KG. 28,89
 + 4 X  
Ristretto Porselein H 6 cm. X 5 cm.
Betaal NA ontvangst.
+ Incl. BTW.

+ Incl. verzendkosten.

U treft de factuur  aan bij uw proefpakket.
Plus uw aanbieding: Vaste klant korting.

Reviews: onze klanten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is KOFFIE-4.jpeg
PontKoffie

Hoe de droom van twee ondernemende broers in de vroege jaren 50 van de vorige eeuw geresulteerd heeft in het toonaangevende koffiebranderij en handelshuis in Spanje.

Opgericht in 1952, met dank aan het enthousiasme en doorzettingsvermogen door de gebroeders Pont, Armand en Feliu.

Feliu Pont kan nog altijd smakelijk vertellen over de verkoop van zijn geliefde saxofoon. Met de opbrengst daarvan kocht hij 4 zakken koffiebonen met het voornemen deze te gaan branden en aan de man te gaan brengen in zijn eigen winkeltje. Sedert dien heeft Pontkoffie slechts 1 doel voor ogen: het opsporen van de beste kwaliteit bonen, deze branden op geheel eigen wijze, om daarmee  de klanten de best mogelijke kwaliteit koffie te kunnen leveren.

Met de tweede generatie Pont aan het roer van de firma wordt voortdurend geïnvesteerd in de best mogelijke productie en distributie processen om de kwaliteit en smaak te vervolmaken. Bij pont geldt de filosofie dat elk detail en elke investering of aanpassing ten goede moet komen aan iedereen die van Pontkoffie geniet.

Pontkoffie kan de kwaliteit van de koffie 100 % garanderen omdat zij het gehele proces vanaf de selectie van de rauwe koffiebonen, het branden hiervan en de verpakking en distributie beheerst.

Op de kwaliteit afdeling van het hoofdkantoor in Sabadell ( Barcelona) selecteren onze ervaren keurmeesters de bonen voor het branden. Zij bepalen welke bonen wel en vooral ook welke niet in aanmerking voor het predicaat Pont.

Tegenwoordig is de oude productie faciliteit omgebouwd tot een sfeervolle koffie en thee gelegenheid waar onder meer barista workshops worden gegeven.

Bent u ooit in de buurt dan bent u van harte welkom!

St. Antoni Pont Store  –   St. Antoni street, 5  –  08201 Sabadell, Barcelona